Bienvenue!

Na heel veel mooie diners, lunches, trouwpartijen, vergaderingen, trainingen en feesten, vele duizenden gezellige gasten en tientallen lieve medewerkers en erg lekkere leveranciers is Boerderij BuitenLand gesloten. We hebben de boerderij verkocht en de nieuwe eigenaars gaan er wonen en genieten, en niet onze hospitality-activiteiten voortzetten.

We bedanken iedereen voor een geweldige tijd: onze gasten, klanten, medewerkers, toeleveranciers, dienstverleners, trainers, buren onze dorpsgenoten. Samen met jullie was het super!

Tijd voor een nieuw mooi avontuur! In april zijn we verhuisd naar naar le Manoir de la Bonaventure in Mazangé in Frankrijk. Oui! 150 km onder Parijs en vlak bij TGV-station Vendôme (Paris Montparnasse 41 min). Op dit Manoir, dat voor een deel meer dan 1.000 jaar oud is, gaan we ook weer leuke dingen doen voor nieuwe en hopelijk ook oude gasten. En nog veel meer koken en (moes)tuinieren. Maar daarover later meer…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze nieuwe gegevens:

Jeanine Schreuders & Norbert van Doorn
Manoir de Bonaventure
3, Rue de la Bonaventure
(le Gué de Loir)
41100 Mazangé
(Loir-et-Cher 41)
France

Jeanine: +33679518105
jsp@hetnet.nl (voorlopig)

Norbert: +33678400096
norbertvandoorn@icloud.com

Binnenkort komen we weer in de lucht met een website en op social media. Je kunt ons nu al bezoeken op Instagram: manoirdebonaventure, maar het bijhouden daarvan heeft even minder prioriteit dan het uitpakken van de dozen en het maaien van het gras.

Dit is de enige pagina van deze website.